מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי
מחפשים מתכון מוצלח לארוחת צהריים מעניינת? קבלו מתכון לכנפיים עם ירקות הנצלים יחד בתנור ברוטב פיקנטי מושלם, תוכלו להגיש לצד כל אוהל אהוב
- חני לוין
- כ"ט סיון התשפ"ג
כנפיים עם ירקות בטעם פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי / נועם זיגדון
המצרכים לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:
- ½-1 ק"ג כנפיים חצויים
לתיבול הכנפיים:
- ¼ כוס שמן
- 4 שיני שום כתוש
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות שומשום
- 1 כפית כמון
- ¼ כפית כורכום
- ½ כף מלח
לירקות:
- 5-6 תפוחי אדמה פרוסים
- 2 זוקיני פרוס
- 2 קישואים פרוסים
- 2 גזרים פרוסים
לתיבול הירקות:
- ½ כוס שמן זית
- ½-1 כפות טימין יבש
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 שיני שום כתוש
- ¼ כפית כורכום
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה לכנפיים עם ירקות בתיבול פיקנטי:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי התיבול לכנפיים ומערבבים הייטב מוסיפים את הכנפיים ומערבבים הייטב כך שכל הכנפיים יהיו מצופות מכל הכיוונים
- בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי תיבול הירקות ומערבבים הייטב.
- במגש מסדרים את תפוחי האדמה סביב ומברישים אותם בתערובת תיבול הירקות
- בשורה שניה מסדרים את הכנפיים
- אחרי הכנפיים מסדרים את הקישואים ובמרכז מניחים את הגזר
- מברישים גם את הקישואים והגזר בתערובת תיבול הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180°-200° ואופים במשך כשעה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות