מהירים וקלים להכנה
מתכון לסהרוני שקדים פריכים
מחפשים עוגיות קלות שיתאימו לצד הקפה או התה שלכם? קבלו מתכון לסהרוני שקדים פריכים וטעימים המתאימים גם כנשנוש מתוק לכל עת
- חני לוין
- כ"ה סיון התשפ"ג
סהרוני שקדים צילום: מלי כהן
מתכון לסהרוני שקדים פריכים / מלי כהן
המצרכים לסהרוני שקדים פריכים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח מנופה
- 100 גרם שקדים קלויים עם הקליפה, טחונים דק.
- 1/4 או 1/3 כוס סוכר
- 200 גרם מחמאה רכה
- 1/2 כפית תמצית וניל
- 1 כף מים (אם יש צורך מוסיפים עוד אחת)
לפיזור מעל:
- 1 אבקת סוכר
אופן ההכנה לסהרוני שקדים פריכים:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק מלבד המים ומתחילים ללוש הייטב, מוסיפים את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד (הבצק יוצא רך מאוד)
- מכניסים את הבצק למקרר למשך כחצי שעה עד שיהיה נח לעבודה.
- מחממים תנור לחום בינוני 170-180 מעלות
- לוקחים חתיכות קטנות מהבצק ומגלגלים לצורת נחש ולאח"מ מעגלים לצורת סהרון
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור החם ואופים עד שהתחתית זהובה.
- מצננים הייטב את הסהרונים ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות