מתכון לפתיתים עם בטטה ותירס
מתכון נהדר לאחרות צהריים צבעונית וססגונית טעימה ומוצלחת פתיתים עם קוביות בטטה ותירס המעניקים טעם נפלא לארוחה חגיגית יותר
- חני לוין
- כ"ב סיון התשפ"ג
פתיתים עם בטטה ותירס צילום: אסתי זוהרץ
מתכון לפתיתים עם בטטה ותירס / אסתי זוארץ
המצרכים לפתיתים עם בטטה ותירס:
- 1 חב' פתיתים
- 2 בטטות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
- 1 קופסת תירס שימורים מסוננת מנוזלים
- 1 בצל גדול קצוץ
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור
- אבקת מרק עוף (לא חובה אבל מוסיף)
אופן ההכנה לפתיתים עם בטטה ותירס:
- בסיר עמוק שולקים במלא מים חבילת פתיתים במשך כ 6 דקות
- מניחים במסננת לסינון כל הנוזלים.
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הבטטה ומקפיצים אותה עם הבצל עד לריכוך קל.
- לאחר מכן מוסיפים את התירס המסונן וממשיכים להקפיץ על אש גבוהה עד לקבלת צבע מקורמל.
- מוסיפים את הפתיתים, מורידים מנמיכים את האש ומערבבים מידי פעם במשך כ 5 דקות בערך
- מתבלים במעט מלח, פלפל שחור, מעט אבקת מרק עוף לקראת הסוף מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצה מערבבים ומגישים חם
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות