מיוחד: מתכונים מתוקים לכבוד סוכות
חיתוכיות ופירורים פריכים, מיני טארט קוקוס במילוי ממרח נוגט אגוזים ומוס נוגט אגוזים • באדיבות 'השחר העולה'
חיתוכיות השחר העולה ופירורים פריכים
לתבנית מלבנית בגודל 30*20 ס"מ
לבצק:
3 כוסות (420 גרם) קמח
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
4 חלמונים
1 כפית תמצית וניל
לתבנית מלבנית בגודל 30*20 ס"מ
לבצק:
3 כוסות (420 גרם) קמח
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
4 חלמונים
1 כפית תמצית וניל