עוגות וקינוחים לשבועות עם מטבעות שוקולד לאפייה של עלית
הסדרה כוללת שלושה טעמים: מריר (- פרווה), חלב ולבן (- חלבי). המטבעות מותאמות במיוחד לאפייה ולקינוחים בשל אחוז חמאת קקאו גבוה.
- כתבה מקודמת
- ב' סיון התשפ"ג
חג שבועות בפתח. הפעם היחידה בשנה בה אוכלים ארוחה חלבית עשירה כחלק מסעודות החג. והקינוח עם שוקולד חלבי? הוא כבר ממש עונג יום טוב אמיתי.
מוזמנת לאפות את העוגות ושאר הקינוחים עם מטבעות השוקולד של עלית - המותאמים במיוחד לאפייה.
סדרת מטבעות השוקולד משמשת כחומר גלם איכותי ומקצועי ומותאמת במיוחד לאפיה בשל אחוז חמאת קקאו גבוה שבזכותו השוקולד נמס בקלות ומבריק במיוחד. סדרת מטבעות השוקולד כוללת שלושה טעמים: מריר המורכב מ-72% מוצקי קקאו, חלב המורכב מ-35% מוצקי קקאו ולבן המורכב מ-30% מוצקי קקאו חלבי.
מטבעות שוקולד לאפייה שהושקו רק לאחרונה, מגיעים כחלק מניתוח השוק וצרכיו, בו עלה צורך של הנגשת מטבעות שוקולד לאפיה מקצועית, שכן אלו פחות נגישים בשוק הקמעונאי ונמכרים לרוב בחנויות מתמחות ובמשקלים גבוהים. בעקבות כך, יצאה עלית מקבוצת שטראוס לפיתוח מוצר שיתן מענה לצורך המתואר.
בנוסף, תוכלו לאפות לחג עם השוקולד פרה של עלית חלבי ופרווה, וכן מנטיפי השוקולד של עלית.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית. (מריר – פרווה. חלב ולבן – חלבי)
מוס טריקולד בכוסות
מצרכים:
- 150 גרם מטבעות שוקולד מריר עלית
- 150 גרם מטבעות שוקולד חלב עלית
- 150 מטבעות שוקולד לבן עלית
- 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
אופן הכנה:
- מניחים ב-3 קערות שונות שיכולות להיכנס למיקרו את השוקולדים. בקערה אחת מריר, בשנייה חלב ובשלישית לבן.
- למריר מוסיפים 100 מ"ל שמנת, לחלב וללבן מוסיפים 50 מ"ל שמנת כל אחד.
- ממיסים כל סוג של שוקולד בנפרד במיקרו עד לקבלת רוטב שוקולד מבריק.
- מקציפים את יתרת השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה אבל רכה.
- מחלקים את הקצפת ל-3 ומוסיפים לכל שוקולד. מקפלים בעדינות עד לקבלת מוס חלק.
- מזלפים את המוסים לכוסות ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות או עד 4 ימים.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות