מושלם לחג השבועות
משגע את המדינה: מתכון לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס
לקראת חג השבועות שיחול השבוע דאגנו לכם למתכון מושלם: קינוח בטעם "החלב של הקורנפלקס" - גלידת הקראנץ' ששברה את הרשת- מתכון: אסתי ריינר
גלידת קונפלקס צילום: גלידות נסטלה
מתכון לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס / אסתי ריינר
המצרכים לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס:
כמות: 18 כוסות אישיים קטנים
לשכבת קראנ'ץ קורנפלקס:
- 2 כוסות קורנפלקס
- 50 גרם חמאה מומסת
- 2 כפות מלאות סוכר
לשכבת שמנת בטעם החלב של הקורנפלקס:
- 250 מל' (1 גביע) שמנת מתוקה
- 80 גר' (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 120 מ"ל (1/2 כוס) חלב
- 100 גרם (1 חבילה) שוקולד לבן קצוץ דק
קינוח בטעם החלב של הקורנפלקס-קרדיט: אסתי ריינר
אופן ההכנה לקינוחי כוסות קראנ'ץ קורנפלקס:
- בקערה מערבבים את הקורנפלקס, החמאה המומסת והסוכר.
- מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 180 מעלות לכ- 15 דקות (עד לקבלת גוון זהוב).
- מוציאים מהתנור ומשאירים בצד לצינון.
הכנת השמנת:
- מרתיחים בקלחת קטנה חצי כוס חלב ושופכים פנימה את השוקולד הקצוץ דק ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לחלוטין, שומרים בצד לצינון.
- מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל ושמנת חמוצה עד לקבלת קצף יציב.
- מוסיפים את תערובת החלב עם השוקולד, מערבבים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף.
הרכבת הקינוח:
- מפוררים קלות בידיים את הקורנפלקס, שמים בתחתית כל כוס פירורי קורנפלקס, מזלפים שמנת ושוב פירורים.
בתיאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות