מתכון לדג סלמון בקראסט עשבי תיבול
מחפשים מתכון מעולה לדגים לכבוד שבת קודש? קבלו מתכון מוצלח לדגי סלמון בציפוי קראסט של עשבי תיבול המונח על הדג המצופה בחרדל דיז'ון ומעניקים יחד מנה מושלמת
- אפרת ושדי
- י"ד אייר התשפ"ג
דג סלמון בקראסט צילום: אפרת ושדי
מתכון לדג סלמון בקראסט עשבי תיבול / אפרת ושדי
המצרכים לדג סלמון בקראסט עשבי תיבול:
- 4 מנות דג
- 1/2 חבילה פטרוזליה
- 1/2 חבילה כוסברה
- 5 כפות פירורי לחם
- 1 כפית שטוחה שום כתוש
- חרדל דיז'ון
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לדג סלמון בקראסט עשבי תיבול:
לקראסט:
- טוחנים את העלים ומוסיפים פרורי לחם ושום כתוש ושוב טוחנים עד לקבלת מרקם גס
- מערבבים את התערובת בכף ומוסיפים מעט שמן
הכנת הדג:
- מפזרים מלח ופלפל שחור על מנות הדג ומורחים בחרדל דיז'ון
- מפזרים מעל מנדיבות מתערובת עשבי התיבול ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד כ20 דקות
- מוציאים מהתנור ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות