תיבול מדהים
מתכון למאפה בסגנון מוסחאן עם פרגית
פרגית עוף בתיבול מדהים על מצע בצל מקורמל – ומתחת לכל זה פיתה רכה שסופגת את כל התיבול!
- בשיתוף סנו
- י"ב אייר התשפ"ג
מוסחאן צילום: יח"צ
מצרכים:
1 קג נתחי פרגית נקיים וחצויים
5 בצל סגול (חצוי מקולף ופרוס)
2 כפות סומק
5 כפות שמן זית
1/2 כפית כמון טחון
כפית פפריקה
כפית הל טחון
1/2 כפית מלח
¼ כפית פלפל
להגשה:
3 לאפות או פיתות גדולות
הכנת מוסחאן • יח"צ
אופן ההכנה:
- מקרמלים את הבצל הסגול על אש נמוכה עם מעט שמן, עד שמתרכך. מתבלים בסומק.
- מערבבים את כל חומרי התיבול ומכניסים לסנו סושי - שקית זיפר עם סליידר יחד עם הפרגית.
- מערבבים היטב בתוך הזיפר ומשאירים למנוחה במשך חצי שעה.
- במחבת עמוקה צולים מעט את הפרגית.
- מחממים תנור ל- 220 מעלות.
- מניחים סנו סושי - נייר אפייה וסנו סושי - רדיד אלומיניום על תבנית אפייה.
- מסדרים על נייר האפייה את הלאפות. מפזרים את הבצל המקורמל ומעליו את הפרגית.
- סוגרים מעל עם עוד רדיד אלומיניום, שיכסה ויעטוף את הכול.
- מכניסים לתנור ל-20 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות