הכי טעימות
מתכון לפיתות שנפתחות בקלות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים פיתות שייפתחו בקלות ויצאו מוצלחות? הנה לכם מתכון מנצח שתוכלו להכין בבית לפיתות משובחות והכי טעימות שיש
- נועם זיגדון
- ג' אייר התשפ"ג
- 2 תגובות
פיתות נפתחות צילום: נועם זיגדון
מתכון לפיתות שנפתחות בקלות / נועם זיגדון
המצרכים לפיתות שנפתחות בקלות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- ½ ק"ג קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- ½ כף מלח
- ¼ + 1 כוסות מים פושרים
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה לפיתות שנפתחות בקלות:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר ומתחילים ללוש במשך כ5 דקות עד לקבלת בצק רך ואחיד
- מכסים את הקערה בניילון ומעל מגבת ומניחים בצד להתפחה במשך כשעה
- לאחר שעה מורידים את האוויר בבצק ומחלקים אותו ל 8 כדורים
- מפזרים קמח על המשטח העבודה ומרדדים כל כדור לפיתה בעובי 1/2 ס"מ
- משאירים לתפיחה במשך כ-20 דקות
- מעבירים את הפיתות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים את הפיתה הפוך, כך שהחלק העליון כלפי מטה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 230° ואופים כ-8 דקות
- ממלאים את הפיתות בסלט, פלאפל, צ'יפס וטחינה או בכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות