מתכון לדג סלמון בתנור עם שמן זית שום ושקדים
מתכון למנת דגים הולמת ועסיסית, דג סלמון שלם המתובל בטוב טעם עם שקדים פרוסים או קצוצים ומוגש על מצע של חסה עסיסית
דג סלמון בתנור עם שמן זית שום ושקדים צילום: מירב מלכה
מתכון לדג סלמון בתנור עם שמן זית שום ושקדים / מירב מלכה
המצרכים לדג סלמון בתנור עם שמן זית שום ושקדים:
- 1 דג סלמון שלם
- לימון
- שמן זית
- 1 כף מיונז
- 5 שיני שום קצוצות
- פלפל שחור גרוס
- חופן כוסברה קצוצה
- מעט שקדים פרוסים / קצוצים
אופן ההכנה לדג סלמון בתנור עם שמן זית שום ושקדים:
- סוחטים על הדג לימון ומשרים אותו במשך 5 דקות
- שוטפים אותו הייטב ומניחים בתבנית.
- חורצים פסים באלכסון לאורך הדג ומזלפים שמן זית בנדיבות
- מורחים על הדג מיונז, מניחים שום קצוץ, מפזרים פלפל שחור גרוס, כוסברה קצוצה ומעט שקדים פרוסים או קצוצים.
- ניתן להוסיף פלחי לימון שזה מאוד מוסיף לטעם.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות.
- מוציאים ומגישים על מצע של חסה עסיסית
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות