מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח
מתכון נהדר וכשר לפסח של עוגת קרמבו מוצלחת, טעימה ומפנקת, מלאה בשוקולד ומעניקה לכם רגעים נפלאים
- מירב מלכה
- י"ח ניסן התשפ"ג
עוגת קרמבו כשרה לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח / מירב מלכה
המצרכים לעוגת קרמבו כשרה לפסח:
לשכבת הבסיס:
- 6 ביצים מופרדות
- 6 כפות סוכר
- 4 כפות פודינג שוקולד
- 2 כפות קקאו
לקרם:
- 2 שמנת מתוקה
- 1 כף של סוכר
- 1 כוס חלב
- 1 חב' פודינג וניל (כ3 כפות גדושות)
לגנאש:
- 1/2 מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם שוקולד חלב
אופן ההכנה לעוגת קרמבו כשרה לפסח:
הכנת הבסיס:
- בקערה, מקציפים את החלבונים לקצף תפוח ומוסיפים בהדרגה תוך הקצפה מהירה את הסוכר עד לקבלת קצב רך.
- בקערה נפרדת מערבבים הייטב את החלבונים ומוסיפים אותם תוך הקצפה איטית לקצף, מוסיפים גם את הפודינג הקקאו ומקציפים באיטיות עד לאיחוד ולקבלת בלילה אחידה
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת עם מעט קקאו על השמן, משטחים הייטב ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ 30-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב.
הכנת הקרם:
- בקערה מקציפים את השמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה את החלב והפודינג וניל ומקציפים לקרם חלק ויציב.
- משטחים את הקרם על שכבת הבסיס ומכניסים את העוגה למקרר
הכנת הגנאש:
- בסיר, מכניסים את השמנת המתוקה והשוקולד ומבשלים עד להמסה מוחלטת של השוקולד. מערבבים הייטב לאיחוד ומורידים מהאש
- מצננים מעט את השוקולד ושופכים מעל העוגה הקרה.
- מכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות