מתכון לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח
עוגת גבינה מוצלחת וטעימה במיוחד, כשרה לפסח ומתאימה במיוחד לצד הקפה בבוקר, מתכון קל ופשוט אך מעניק לכם עוגה מרשימה ומלאת עניין
- מירב מלכה
- י"ג ניסן התשפ"ג
עוגת גבינה וריבת חלב לפסח צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח / מירב מלכה
המצרכים לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח:
לבסיס:
- 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
- 2/3 כוסות שמן
- 2/3 כוס סוכר
- 2/3 כוס שקדים טחונים
- 2 ביצים
לתערובת הגבינה:
- 500 מל שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 4 כפות פודינג
- 1 כפית ריבת חלב
- 250 גר' גבינה לבנה
- 1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה לעוגת גבינה וריבת חלב כשרה לפסח:
הכנת הבסיס:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבסיס ומערבבים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- משטחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להשחמה נאה
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב עד לקירור מוחלט של העוגה.
הכנת תערובת הגבינה:
- מקציפים 500 מל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים תוך הקצפה איטית את הסוכר וניל, הפודינג, ריבת חלב, גבינה לבנה ושמנת חמוצה
- מערבבים באיטיות עד לאיחוד ומשטחים על שכבת הבסיס
- מזלפים מעל ריבת חלב ומכניסים להקפאה להתייצבות של שעתיים לפחות .
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות