כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות

מתכון נהדר לארוחת צהריים קלילה ומהירה המתאימה במיוחד לערב פסח כשאין זמן מיותר לבישולים אך עדיין רוצים להגיש מנה חמה לילדים

מתכון לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות
פתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות צילום: אפרת ושדי

מתכון לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות / אפרת ושדי

המצרכים לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות:

  • 1 כוס פתיתים
  • 1 בצל גדול
  • 2 כוסות מים רותחים
  • נקניקיות חצויות

לתיבול:

  • 1 כף רסק
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1/2 כף פפריקה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה לפתיתים עם נקניקיות ברוטב עגבניות:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הנקניקיות (לא מבושלות) ומטגנים אותן במחבת מכל צד
  3. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים במשך מספר דקות, לאחמ"כ מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב
  4. מוסיפים מים רותחים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10-15 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
  6. עד שהפתיתים מתרככים ומוכנים לאכילה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פתיתים נקניקיות ערב פסח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}