מתכון לפסטה עם אנטיפסטי ברוטב צ'ילי וסילאן
מנה מושלמת ומלאת טעמים משולבת בפסטה ואנטיפסטי ברוטב מתקתק ומלא עניין, מנה שתוכלו להגיש לצד חזה עוף או כל מה שאוהבים
- אפרת ושדי
- א' ניסן התשפ"ג
פסטה עם אנטיפסטי ברוטב צ'ילי וסילאן צילום: אפרת ושדי
מתכון לפסטה עם אנטיפסטי ברוטב צ'ילי וסילאן / אפרת ושדי
המצרכים לפסטה עם אנטיפסטי ברוטב צ'ילי וסילאן:
- עגבניות שרי
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות
- 1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 ברוקולי חתוך לפלחים
- 5 שיני שום שלמות
- חופן צנוברים
- מעט שמן
- מלח
- פלפל שחור
- מעט אבקת מרק
- 1 חב' פסטה מבושלת במי מלח
- רוטב צ'ילי
- סילאן
אופן ההכנה לפסטה עם אנטיפסטי ברוטב צ'ילי וסילאן:
- בתבנית תנור מניחים נייר אפייה משומן ועליו מסדרים את העגבניות, הבצל, הבטטה, הברוקולי והשום
- מזלפים עליהם שמן, מלח, פלפל שחור ומעט אבקת מרק
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים עד להשחמה יפה.
- בצלחת הגשה מכניסים את הפסטה המבושלת מזלפים רוטב צ'ילי וסילאן ומניחים את האנטיפסטי מגישים לצד חזה עוף או כל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות