מתכון ללחמניות גבינות ותרד
מתכון נהדר ומוצלח ללחמניות במילוי גבינות ותרד, המצופות בהמון שומשום וקצח הנותנים להן טעם כמו של בייגל עסיסי ממולא בתערובת משובחת
- אפרת ושדי
- א' ניסן התשפ"ג
לחמניות במילוי גבינות ותרד צילום: אפרת ושדי
מתכון ללחמניות גבינות ותרד / אפרת ושדי
המצרכים ללחמניות גבינות ותרד:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 550 מ"ל מים
- 5 כפות שמן
- 1 כף מלח
למילוי:
- תרד קצוץ
- גבינת מוצרלה מגורדת
- גבינה בולגרית מגורדת
- גבינת גאודה מגורדת
- גבינה צהובה מגורדת
- מעט מלח
לציפוי:
- קערה עם מים
- קערה עם שומשום וקצח מעורבבים
אופן ההכנה ללחמניות גבינות ותרד:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב במיקסר במשך 7 דקות
- מכסים את קערת הבצק בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה
הכנת מילוי גבינה:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את התרד, מוציאים מהאש ומעבירים לקערה
- מוסיפים את הגבינות ומעט מלח ומערבבים היטב לאיחוד.
הכנת הלחמניות:
- מחלקים את הבצקים לכדורים שווים, פותחים כל כדור בעזרת מערוך וממלאים בתערובת הגבינות
- בעזרת הידיים סוגרים את שני קצוות הבצק ומהדקים ללחמנייה ארוכה / עגולה
- טובלים את הלחמנייה בקערה עם מים ולאחמ"כ בשומשום והקצח ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190° ואופים במשך 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות