יוקרתית אבל קלה להכנה
מתכון לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה
אוהבים עוגות יוקרתיות וקלות להכנה? אין כמו להכין עוגת קרמשניט מרשימה ומלאת יופי, עוגה המתאימה במיוחד לאורחים, מעוטרת באבקת סוכר, פירות יער ותותים קפואים
- חני לוין
- כ"ו אדר התשפ"ג
קרמשניט עם פירות יער צילום: freepik
מתכון לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה
המצרכים לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה:
- 1 חב' בצק עלים חמאה (או צרפתי)
- 1 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 חב' פודינג בטעם וניל (80 גרם)
- אבקת סוכר
- פירות יער ותותים קפואים
אופן ההכנה לעוגת קרמשניט מוצלחת וטעימה:
- חותכים את בצק העלים לשלוש חלקים
- מניחים כל בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת מזלג יוצרים חורים על הבצק בכדי שלא יתנפח באפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה קלה.
- בקערה, מכניסים את השמנת המתוקה, החלב והפודינג ומקציפים היטב עד לקבלת קצף יציב.
- מצננים הייטב את מלבני הבצק האפויים ומזלפים עיגולים בצורה מסודרת על הבצק הראשון, עליו מניחים שכבה נוספת של בצק עלים ומעליו מזלפים שוב מהקצפת,
- מעל מניחים את שכבת הבצק השלישית ומלמעלה מפזרים אבקת סוכר ומניחים את הפירות הקפואים.
- שומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות