בסיר אחד: מתכון לעוף עם אורז, גזר ופטריות בתיבול מושלם
מתכון נהדר לארוחת צהריים מושלמת ללא לכלוך מיותר, הכול בסיר אחד, כרעיים עוף המתבשלות עם רצועות גזר ופטריות, מתובלים בסילאן ושלל תבלינים המעניקים למנה טעם משובח ומלא עניין
עוף עם אורז גזר ופטריות צילום: חני לוין
מתכון לעוף עם אורז, גזר ופטריות בתיבול מושלם
המצרכים לעוף עם אורז, גזר ופטריות בתיבול מושלם:
- 1 בצל קצוץ
- כרעיים עוף
- 1 קופסת פטריות
- 2 גזר קלוף וחתוך לרצועות
- 4.5 כוסות מים רותחים
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- מעט כמון
- מעט תבלין על האש
- מעט תערובת תיבול לפרגיות
- 1 כף סילאן
- 3 כוסות אורז
אופן ההכנה לעוף עם אורז, גזר ופטריות בתיבול מושלם:
- מחממים סיר גדול עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הכרעיים, הגזר והפטריות, מוסיפים את התבלינים ומבשלים במשך 7 דקות.
- מנמיכים את האש ומכסים את הסיר מבשלים במשך כשעה וחצי עד שעתיים כאשר מידי פעם מערבבים מעט את הפטריות והגזר, והופכים את העופות.
- לאחר שעתיים מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האורז ומכסים את הסיר מבשלים במשך כ20 דקות נוספות עד שהאורז מתבשל הייטב
- מוציאים על צלחת הגשה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות