כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי

ארוחת צהרים טעימה עם קוביות בשר וגרגירי חומוס המתבשלים ברוטב אדום פיקנטי ומעניקים לכם מנה בשרית מוצלחת

מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי
קוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי צילום: אתי זוהר

מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי / אתי זוהר

המצרכים לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:

  • קילו וחצי בשר כתף מס' 5
  • 2 כפות שמן
  • 8 שיני שום פרוסות
  • 1 גמבה חתוכה לרצועות
  • 1.5 כפות פפריקה
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית כמון
  • קמצוץ צ'ילי גרוס שטה
  • 1 כפית מרק עוף
  • 1 כפית סוכר / סילאן
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1 עד 2 כוסות מים
  • 1 קופסת שימורים חומוס גרגירים מסוננת ממים

אופן ההכנה לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:

  1. מבשלים את הבשר במים במשך 3 שעות ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  2. חותכים את הבשר לקוביות ומניחים בצד.
  3. מחממים סיר רחב עם השמן ומטגנים את השום והגמבה עד להשחמה,
  4. מוסיפים את יתר המצרכים מלבד החומוס והבשר ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד
  5. טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים פנימה את קוביות הבשר וגרגירי החומוס ומביאים לרתיחה.
  6. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, מבשלים במשך כ 30 דקות ומערבבים מידי פעם.
  7. מגישים לצד אורז לבן.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון בשר חומוס

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}