מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי
ארוחת צהרים טעימה עם קוביות בשר וגרגירי חומוס המתבשלים ברוטב אדום פיקנטי ומעניקים לכם מנה בשרית מוצלחת
- אתי זוהר
- כ"א אדר התשפ"ג
קוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי צילום: אתי זוהר
מתכון לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי / אתי זוהר
המצרכים לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:
- קילו וחצי בשר כתף מס' 5
- 2 כפות שמן
- 8 שיני שום פרוסות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 1.5 כפות פפריקה
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כפית כמון
- קמצוץ צ'ילי גרוס שטה
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית סוכר / סילאן
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 1 עד 2 כוסות מים
- 1 קופסת שימורים חומוס גרגירים מסוננת ממים
אופן ההכנה לקוביות בשר עם גרגירי חומוס ברוטב פיקנטי:
- מבשלים את הבשר במים במשך 3 שעות ומכניסים למקרר למשך הלילה.
- חותכים את הבשר לקוביות ומניחים בצד.
- מחממים סיר רחב עם השמן ומטגנים את השום והגמבה עד להשחמה,
- מוסיפים את יתר המצרכים מלבד החומוס והבשר ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד
- טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים פנימה את קוביות הבשר וגרגירי החומוס ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומכסים את הסיר, מבשלים במשך כ 30 דקות ומערבבים מידי פעם.
- מגישים לצד אורז לבן.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות