כדאי לכם לנסות
מתכון לעוגיות אוזניים חלביות
אוהבים עוגיות אוזניים? כדאי לכם לנסות להכין אותן בבית, עם מתכון חלבי ומוצלח, תוכלו להנות מקינוח חלבי הולם לצד כוס הקפה או התה בבוקר, לא תפסיקו לנשנש אותן
- חני לוין
- ט' אדר התשפ"ג
עוגיות אוזניים צילום: freepik
מתכון לעוגיות אוזניים חלביות
המצרכים לעוגיות אוזניים חלביות:
- 1 חב' בצק עלים לעוגיות מופשר (אפשר להמיר ברגיל)
- 1/2 כוס סוכר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 סוכר וניל
- 1 כף קינמון (אופציונלי)
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לעוגיות אוזניים חלביות:
- לוקחים אבקת הסוכר ומפזרים על משטח העובדה באופן אחיד (ניתן להיעזר במסננת)
- מרדדים את בצק העלים על אבקת הסוכר, כך שהיא תיטמע הייטב בבצק
- את החמאה המומסת מערבבים הייטב עם הסוכר וניל והקינמון עד לאיחוד ומורחים את זה על בצק העלים שרידדנו.
- מפזרים את הסוכר באופן שווה מעל החמאה ומתחילים לגלגל.
- מגלגלים את הבצק משני הצדדים לרולדות, כך שהן התנגשו זו בזו, מה שיוצר את צורת האוזניים.
- חותכים את הבצק המגולגל לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה, כך שכל פרוסה יוצרת לנו עוגיית אוזניים.
- מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשעל נייר האפייה מפוזר אבקת סוכר.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ15 דקות עד להזהבה.
- מגישים לצד כוס קפה או תה ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות