גם מתוק וגם בריא
מתכון לסלט פירות וקצפת חגיגית
מחפשים קינוח מרענן ועסיסי? אין כמו להגיש סלט פירות חגיגי ומיוחד לאחר סעודת השבת, גם מתוק וגם בריא יותר
- חני לוין
- ג' אדר התשפ"ג
סלט פירות וקצפת צמחית צילום: freepik
מתכון לסלט פירות וקצפת חגיגית / חני לוין
המצרכים לסלט פירות וקצפת חגיגית:
- 1 תפוח חתוך לקוביות
- 1 תפוז חתוך לקוביות
- 1 בננה חתוכה לקוביות
- 1 קווי חתוך לקוביות
- מעט אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
- 1 קצפת צמחית
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה לסלט פירות וקצפת חגיגית:
- בקערה מכניסים את כל הפירות מלבד האגוזים.
- בקערה נפרדת מקציפים את הקצפת הצמחית עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
- מערבבים את הקצפת עם הפירות ומפזרים מעל את הפקאנים המסוכרים.
- ניתן לפזר מעט קינמון לקבלת טעם מיוחד יותר.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות