כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
גם מתוק וגם בריא

מתכון לסלט פירות וקצפת חגיגית

מחפשים קינוח מרענן ועסיסי? אין כמו להגיש סלט פירות חגיגי ומיוחד לאחר סעודת השבת, גם מתוק וגם בריא יותר

מתכון לסלט פירות וקצפת חגיגית
סלט פירות וקצפת צמחית צילום: freepik

מתכון לסלט פירות וקצפת חגיגית / חני לוין

המצרכים לסלט פירות וקצפת חגיגית:

  • 1 תפוח חתוך לקוביות
  • 1 תפוז חתוך לקוביות
  • 1 בננה חתוכה לקוביות
  • 1 קווי חתוך לקוביות
  • מעט אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
  • 1 קצפת צמחית
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה לסלט פירות וקצפת חגיגית:

  1. בקערה מכניסים את כל הפירות מלבד האגוזים.
  2. בקערה נפרדת מקציפים את הקצפת הצמחית עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצפת יציבה
  3. מערבבים את הקצפת עם הפירות ומפזרים מעל את הפקאנים המסוכרים.
  4. ניתן לפזר מעט קינמון לקבלת טעם מיוחד יותר.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון סלט פירות קצפת קצפת ופירות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}