מתכון לאגרול ירקות עם חזה עוף ופטריות
מתכון שישדרג לכם כל ארוחה תוכלו בקלות להמירו לפרווה אך קוביות חזה העוף המשולבות במגוון הירקות מעניקות את הטעם המשובח והיוקרתי יותר לאגרול טעים ומלא עניין
- חני לוין
- ב' אדר התשפ"ג
רול ירקות צילום: freepik
מתכון לאגרול ירקות עם חזה עוף ופטריות / חני לוין
המצרכים לאגרול ירקות עם חזה עוף ופטריות:
- חב' עלי סיגר מופשרים
למלית:
- 1 בצל קצוץ
- 1 תפו"א מקולף שטוף ומגורד
- 1 גזר גדול מקולף שטוף ומגורד
- 1 קופסת פטריות חתוכות וקצוצות
- 1 חב' חזה עוף חתוך לקוביות
- מלח
- פלפל שחור
- מעט כמון
- מעט גריל עוף
- מעט תערובת תיבול לפרגיות
להגשה:
- רוטב צ'ילי
אופן ההכנה לאגרול ירקות עם חזה עוף ופטריות:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את יתר המצרכים ומקפיצים הייטב עד שחזה העוף מקבל צבע לבן
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ20 דקות עד לבישול הירקות
- מכבים את האש ומסננים מעט מהנוזלים שהצטברו
- ממלאים כל עלה סיגר, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים לרול
- מטגנים את הרולים בשמן עמוק עד להזהבה
- מגישים בזילוף של מעט רוטב צ'ילי
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות