טעימה ומפנקת
מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
מחפשים מתכון מהיר לארוחת צהריים טעימה ומפנקת? קבלו מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ובצל ירוק המוקפצים ברוטב אסיאתי מושלם
- חני לוין
- ב' אדר התשפ"ג
פסטה פטוצ'יני ברוטב אסיאתי צילום: freepik
מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
המצרכים לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:
- 1 בצל קצוץ
- 1 קופסת פטריות חתוכות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- רוטב טריאקי
- רוטב סויה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- כחצי חב' פסטה פטוצ'יני (ניתן להוסיף)
אופן ההכנה לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:
- מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ומסננים ממים.
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק, רוטב טריאקי, רוטב סויה ופלפל שחור ומקפיצים היטב
- מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים לאיחוד, מקפיצים עוד כחמש דקות ומוציאים מהאש.
- בהגשה מפזרים מעט בצל ירוק מלמעלה ומתענגים.
- ניתן לשדרג את המנה ולהוסיף במהלך ההקפצה כבדי עוף צלויים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות