כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעימה ומפנקת

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי

מחפשים מתכון מהיר לארוחת צהריים טעימה ומפנקת? קבלו מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ובצל ירוק המוקפצים ברוטב אסיאתי מושלם

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי
פסטה פטוצ'יני ברוטב אסיאתי צילום: freepik

מתכון לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי

המצרכים לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 קופסת פטריות חתוכות
  • 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • רוטב טריאקי
  • רוטב סויה
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • כחצי חב' פסטה פטוצ'יני (ניתן להוסיף)

אופן ההכנה לפסטה פטוצ'יני עם פטריות ברוטב אסיאתי:

  1. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ומסננים ממים.
  2. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  3. מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק, רוטב טריאקי, רוטב סויה ופלפל שחור ומקפיצים היטב
  4. מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים לאיחוד, מקפיצים עוד כחמש דקות ומוציאים מהאש.
  5. בהגשה מפזרים מעט בצל ירוק מלמעלה ומתענגים.
  6. ניתן לשדרג את המנה ולהוסיף במהלך ההקפצה כבדי עוף צלויים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 

מתכון פסטה פטוצ'ני ארוחת צהריים פרווה אסיאתי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}