כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים

מתכון למנה בשרית משובחת וטעימה: עוף המתבשל בריבת משמשים יחד עם גזר, בטטות ופירות יבשים

מתכון לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים
עוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים צילום: אורלי מוסאי

מתכון לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים / אורלי מוסאי

המצרכים לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 כרעיים מחולקות
  • 2 כפות ריבת משמש מדוללות במעט במים רותחים
  • סילאן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • 3 בטטות חתוכות
  • 3 גזר חתוכים
  • משמשים ושזיפים מיובשים
  • מים לכיסוי

אופן ההכנה לעוף מתוק בריבת משמש ופירות יבשים:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים,
  3. מורחים את הריבה על העוף ומזלפים סילאן
  4. מתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה ומוסיפים את יתר המצרכים
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
  6. מבשלים כשעה ורבע  ולאח"מ מעבירים לתנור לחצי שעה נוספת לשיזוף יפה

בהצלחה רבה ובתאבון

עוף פירות יבשים ריבה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}