כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
ישדרג לכם כל סעודה

מתכון לקערת מרק מלחם פיקנטי

רעיון מוצלח להגשת מרק חם, ככה תוכלו ליהנות גם מהצלחת, מתכון לקעריות מרק מבצק לחם פיקנטי שישדרג לכם כל סעודה

מתכון לקערת מרק מלחם פיקנטי
קערת מרק מלחם פיקנטי צילום: נועם זיגדון

מתכון לקערת מרק מלחם פיקנטי / נועם זיגדון

המצרכים לקערת מרק מלחם פיקנטי:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 1 ק"ג קמח
  • ½+2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית אבקת שום
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • ½+2 כוסות מים פושרים
  • ½ כוס שמן

אופן ההכנה לקערת מרק מלחם פיקנטי:

  1. בתחתית הקערה, מניחים את השמרים, הסוכר, כוס מים וכף קמח ומערבבים היטב
  2. מוסיפים מעל את הקמח, המלח ויתרת המים ולשים היטב
  3. מוסיפים גם את השמן ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד.
  4. מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה
  5. מורידים את האוויר ושוב מתפיחים
  6. מחלקים את הבצק ל- 12- 10 כדורים
  7. מכדררים כל כדור לכדור חלק
  8. ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מתפיחים במשך 20 דקות נוספות
  9. מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד שמזהיב
  10. מוציאים מהתנור וחותכים את הקצה העליון של הלחמניה
  11. מרוקנים את התוכן ומברישים במעט שמן זית
  12. מכניסים שוב לתנור לאפייה של 10 דקות לייבוש
  13. יוצקים לקערת הלחם כל מרק שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

לחם מתכון קערה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}