ארוחת נשנוש
מתכון לקרקרים משולשים מלוחים
אוהבים נשנושים ביתיים? קבלו מתכון לקרקרים מוצלחים וטעימים במיוחד, אם תגישו אותם לצד גבינה או חומוס תקבלו ארוחת נשנוש מושלמת
- חני לוין
- כ"ז טבת התשפ"ג
קרקרים משולשים מלוחים צילום: נועם זיגדון
מתכון לקרקרים משולשים מלוחים / נועם זיגדון
המצרכים לקרקרים משולשים מלוחים:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 5 כוסות קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כוס מים פושרים
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 מרגרינה
- 3/4 כף מלח
אופן ההכנה לקרקרים משולשים מלוחים:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים הייטב עד לקבלת בצק אחיד
- מכסים ומניחים בצד במשך 10 דקות למנוחה
- מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים
- מרדדים כל כדור בצק דק דק בין שני ניירות אפייה
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום וקצח
- חותכים לריבועים וכל ריבוע לשני משולשים
- מניחים על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים עד להשחמה נאה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות