י"א חשון התשפ"ה
12.11.2024
פריכות

מתכון לעוגיות שושנים מוצלחות

מתכון לעוגיות נהדרות ופריכות משולבות במרנג טעים, המעניק רכות מושלמת לשושני בצק מלאות עניין, מתאימות לכל אירוע חגיגי או סתם אם מתחשק לכם לפנק

מתכון לעוגיות שושנים מוצלחות
עוגיות שושנים צילום: אתי זוהר

מתכון לעוגיות שושנים מוצלחות / אתי זוהר

המצרכים לעוגיות שושנים מוצלחות:

לבצק:

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 מרגרינה
  • 3 חלמונים
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/3 כוס מים
  • מעט גרידת לימון
  • כ 3 וחצי כוסות קמח (כוס ח"פ חם)
  • קמצוץ גרידת לימון (אופציונלי)

למילוי מרנג:

  • 3 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות פודינק

אופן ההכנה לעוגיות שושנים מוצלחות:

הכנת הבצק:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  2. מחלקים את הבצק ל 3 כדורים

הכנת המרנג:

  1. מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר כף אחר כף, עד לקבלת קצב יציב
  2. מוסיפים את הפודינג ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת קרם אחיד

אופן ההרכבה:

  1. מרדדים כל עיגול בצק לעלה דק
  2. מורחים שליש מכמות המרנג בצורה אחידה על הבצק ומגלגלים לרולדה
  3. חותכים עם סכין משוננת את הבצק המגולגל במרנג לחתיכות בעובי סנטימטר וחצי בערך ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ13 דקות או עד להזהבה קלה ביותר
  5. מוציאים מהתנור מצננים היטב ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון עוגיות עוגיות שושנים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}