פריכות
מתכון לעוגיות שושנים מוצלחות
מתכון לעוגיות נהדרות ופריכות משולבות במרנג טעים, המעניק רכות מושלמת לשושני בצק מלאות עניין, מתאימות לכל אירוע חגיגי או סתם אם מתחשק לכם לפנק
- חני לוין
- כ"ג טבת התשפ"ג
עוגיות שושנים צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגיות שושנים מוצלחות / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות שושנים מוצלחות:
לבצק:
- 3/4 כוס סוכר
- 1 מרגרינה
- 3 חלמונים
- 1 אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 1/3 כוס מים
- מעט גרידת לימון
- כ 3 וחצי כוסות קמח (כוס ח"פ חם)
- קמצוץ גרידת לימון (אופציונלי)
למילוי מרנג:
- 3 חלבונים
- 3/4 כוס סוכר
- 2 כפות פודינק
אופן ההכנה לעוגיות שושנים מוצלחות:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
- מחלקים את הבצק ל 3 כדורים
הכנת המרנג:
- מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר כף אחר כף, עד לקבלת קצב יציב
- מוסיפים את הפודינג ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול עד לקבלת קרם אחיד
אופן ההרכבה:
- מרדדים כל עיגול בצק לעלה דק
- מורחים שליש מכמות המרנג בצורה אחידה על הבצק ומגלגלים לרולדה
- חותכים עם סכין משוננת את הבצק המגולגל במרנג לחתיכות בעובי סנטימטר וחצי בערך ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ13 דקות או עד להזהבה קלה ביותר
- מוציאים מהתנור מצננים היטב ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות