במגוון מילויים
טעים ומיוחד: מתכון לפאי גבינות משובח
מתכון נהדר לפאי גבינות קל וטעים במיוחד, מאפה שתוכלו לשדרג עם כל מה שאתם אוהבים ולהחליף את המילוי במגוון מילויים
- חני לוין
- כ' טבת התשפ"ג
פאי גבינות משובח צילום: אורלי בכר
מתכון לפאי גבינות משובח / אורלי בכר
המצרכים לפאי גבינות משובח:
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 200 גרם חמאה
- מעט מלח
- 1 חלמון ביצה
- 1/4 כוס מים
- 1 כפית אבקת אפיה
למילוי:
- 1 גבינה לבנה (250 גר')
- גבינה צהובה (כמה שאוהבים)
- גבינה בולגרית (כמה שאוהבים)
- 1 תפוח אדמה מבושל ומרוסק לפירה
- עלי תרד קצוצים
אופן ההכנה לפאי גבינות משובח:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים הייטב עד לקבלת בצק אחיד.
- מרדדים את הבצק לגודל תבנית הפאי ומהדקים היטב לתבנית.
הכנת המילוי:
- בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב לאיחוד.
- ממלאים את הבצק שהנחנו בתבנית ומעל מניחים שכבת בצק מחוררת לצורת שתי וערב (מחוררים עיגול בצק בעזרת גלגלת מיוחדת)
- מברישים מלמעלה בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קצח
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות