מתכון לעוגת טריקולד מושלמת
רוצים להפתיע את יקירכם? קבלו מתכון יוקרתי ומרשים לעוגת מוס מושחתת וטעימה בטירוף, עוגת טריקולד המורכבת משלוש שכבות של מוס בגוונים שונים המעניקים טעם ויופי לעוגה חלבית מושלמת
- מירב מלכה
- י"ד טבת התשפ"ג
עוגת טריקולד מושלמת צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת טריקולד מושלמת / מירב מלכה
המצרכים לעוגת טריקולד מושלמת:
לשכבה הראשונה:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.
- 3 כפות גבינת שמנת
לשכבה השניה:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד חלב
- 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים.
- 3 כפות גבינת שמנת
לשכבה השלישית:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד לבן.
- 3 כפות ג'לטין מעורבבות עם כף וחצי מים
- 3 כפות גבינת שמנת
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה לעוגת טריקולד מושלמת:
השכבה הראשונה:
- מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד מריר
- מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
- מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
- מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
- שופכים לרינג עגול ומשטחים היטב
- מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.
הכנת השכבה השניה:
- מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד חלב
- מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
- מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
- מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
- שופכים על השכבה הראשונה ומשטחים היטב
- מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.
הכנת השכבה השלישית:
- מקציפים 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
- בסיר ממיסים 100 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד לבן
- מוסיפים את הג'לטין המעורבב עם המים ומערבבים היטב
- מצננים הייטב את תערובת השוקולד ומערבבים באיטיות בתנועות קיפול יחד עם הקצפת עד לאיחוד.
- מוסיפים 3 כפות גבינת שמנת ומערבבים שוב באיטיות עד לאיחוד.
- שופכים על השכבה השניה ומשטחים היטב
- מכניסים למקפיא למשך שעה עד להתייצבות מלאה.
הכנת הציפוי:
- ממיסים 100 גרם שוקולד מריר עם 100 מ"ל שמנת מתוקה
- שופכים מעל השכבה השלישית ומכניסים להקפאה עד להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות