כ"ב כסלו התשפ"ה
23.12.2024
מוצלחות וטעימות

מתכון לעוגיות שלג (רייבה)

עוגיות מוצלחות וטעימות שמתאימות לכל עת, במיוחד לצד הקפה כשמתחשק להתפנק עם משהו מתוק ופריך

מתכון לעוגיות שלג (רייבה)
עוגיות שלג (רייבה) צילום: אתי

מתכון לעוגיות שלג (רייבה) / אתי זוהר

המצרכים לעוגיות שלג (רייבה):

  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס בוטנים/שקדים קלויים טחונים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • כ 7 כוסות קמח

אופן ההכנה לעוגיות שלג (רייבה):

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים מלבד הקמח ומערבבים, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  2. קורצים עיגולים בגודל בגודל פררו רושה ומניחים במרווחים במגש על גבי נייר אפיה
  3. ניתן לנעוץ בוטן או שקד מעל
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופנים במשך כ 15 דקות עד להזהבה קלה מאוד.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים הייטב.
  6. מפזרים אבקת סוכר ומתענגים

הערה: העוגיות רכות מאוד כשהן יוצאות מהתנור, לא לנסות להרים אותן. לאחר צינון של כמה דקות הן  מתגבשות .

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוגיות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}