מתאימות לפתיחת צום
מתכון לעוגיות במגוון מילויים
עוגיות מוצלחות וקלות להכנה המתאימות לפתיחת צום: טעימות ומשביעות, מגיעות עם מגוון מילויים לבחירתכם, את הבצק ניתן להכין בחלבי או בפרווה, ולהתענג על כל ביס
עוגיות במגוון מילואים צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגיות במגוון מילויים / אתי זוהר
המצרכים לעוגיות במגוון מילויים:
לבצק:
- חצי קילו קמח (500 גרם)
- חצי שקית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 2 כפות סוכר
- ביצה
- 200 גר' חמאה / נטורינה לפרווה
- 1/4 כוס שמן
- 1/3 כוס שמנת מתוקה /שמנת פרווה /קרם קוקוס
למילוי אגוזים:
- 200 גרם אגוזים טחונים (שמתי חצי לוז וחצי א. מלך)
- כוס סוכר
- ביצה
- וניל
- כפית גדושה קינמון
- כפית גדושה גרידה מלימון
למילוי תמרים:
- תמרי מג'הול חתוכים
- אגוזי מלך גרוסים
- קינמון
- ציפורן
- גרידה של תפוז.
למילוי שונים:
- ממרח שוקולד (נוטלה, השחר)
- ממרח אגוזי לוז
- חמאת בוטנים
- לוטוס
אופן ההכנה לעוגיות במגוון מילויים:
- בקערה מכניסים את הקמח, אבקת אפייה סוכר וחמאה / נטורינה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק פירורים.
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- במידה ויש צורך מוסיפים מעט מים עד לקבלת בצק טוב.
- מניחים בצד את הבצק מכוסה למשך כ10 דקות.
- מחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים
- מרדדים כל חתיכת בצק למלבן גדול וחותכים לריבועים שווים.
- חורצים פסים באלכסון על כל ריבוע וממלאים במילוי שאוהבים.
- מקפלים משני צידי המרובע ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- בהגשה מפזרים אבקת סוכר ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות