מתכון ייחודי: סביצ'ה צבעוני של דג ים
השף אילן רוזנפלד ממסעדת ל'אנטריקוט מציג: מתכון ייחודי של סביצ'ה צבעוני של דג ים לימי בין המיצרים
- אלי כהן
- כ"ג תמוז התשע"ד
החומרים לארבע מנות:
• 1 פלפל אדום
• 1 פלפל צהוב
• 1/2 בצל סגול
• 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)
• מיץ מחצי לימון
• לימון שלם
• מלח
• פלפל
• חופן כוסברה
אופן ההכנה:
1. ראשית יש לחתוך את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ
2. לקלף את הלימון ולחתוך לקוביות
3. להוסיף לקערת ערבוב
4. מעל מוסיפים את מיץ הלימון
5. המלח והפלפל ומערבבים היטב
על ל'אנטריקוט:
ל'אנטריקוט, מבית אלהמברה מתהדרת בשילוב מיוחד ונדיר של גורמה, כשרות ומחיר היא ממוקמת בבניין פלטין, שנבנה בשנת 1926. עיצוב הפנים של ל'אנטריקוט נבנה באווירת בראסרי צרפתי קלאסי עם נגיעות עכשוויות. המסעדה כשרה (כשרות "רגילה") בהשגחת הרבנות הראשית של תל אביב וניתן להזמין מנות גלאט לאירועים בתיאום מראש.
ל'אנטריקוט - רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב 03-6337733
• 1 פלפל אדום
• 1 פלפל צהוב
• 1/2 בצל סגול
• 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)
• מיץ מחצי לימון
• לימון שלם
• מלח
• פלפל
• חופן כוסברה
אופן ההכנה:
1. ראשית יש לחתוך את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ
2. לקלף את הלימון ולחתוך לקוביות
3. להוסיף לקערת ערבוב
4. מעל מוסיפים את מיץ הלימון
5. המלח והפלפל ומערבבים היטב
על ל'אנטריקוט:
ל'אנטריקוט, מבית אלהמברה מתהדרת בשילוב מיוחד ונדיר של גורמה, כשרות ומחיר היא ממוקמת בבניין פלטין, שנבנה בשנת 1926. עיצוב הפנים של ל'אנטריקוט נבנה באווירת בראסרי צרפתי קלאסי עם נגיעות עכשוויות. המסעדה כשרה (כשרות "רגילה") בהשגחת הרבנות הראשית של תל אביב וניתן להזמין מנות גלאט לאירועים בתיאום מראש.
ל'אנטריקוט - רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב 03-6337733
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות