י"ז חשון התשפ"ה
18.11.2024

מתכון ייחודי: סביצ'ה צבעוני של דג ים

השף אילן רוזנפלד ממסעדת ל'אנטריקוט מציג: מתכון ייחודי של סביצ'ה צבעוני של דג ים לימי בין המיצרים

מתכון ייחודי: סביצ'ה צבעוני של דג ים

החומרים לארבע מנות:

• 1 פלפל אדום
• 1 פלפל צהוב
• 1/2 בצל סגול
• 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר (משני דגים)
• מיץ מחצי לימון
• לימון שלם
• מלח
• פלפל
• חופן כוסברה


אופן ההכנה:

1. ראשית יש לחתוך את כל הירקות ואת הכוסברה קצוץ
2. לקלף את הלימון ולחתוך לקוביות
3. להוסיף לקערת ערבוב
4. מעל מוסיפים את מיץ הלימון
5. המלח והפלפל ומערבבים היטב


על ל'אנטריקוט:
ל'אנטריקוט, מבית אלהמברה מתהדרת בשילוב מיוחד ונדיר של גורמה, כשרות ומחיר היא ממוקמת בבניין פלטין, שנבנה בשנת 1926. עיצוב הפנים של ל'אנטריקוט נבנה באווירת בראסרי צרפתי קלאסי עם נגיעות עכשוויות. המסעדה כשרה (כשרות "רגילה") בהשגחת הרבנות הראשית של תל אביב וניתן להזמין מנות גלאט לאירועים בתיאום מראש.

ל'אנטריקוט - רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב 03-6337733
דג בין המצרים מתכון ימ פלפל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}