עשיר וטעים
מתכון לעלי פילאס ממולאים בסלט אבוקדו עשיר
מתכון נהדר המתאים לארוחת בוקר או ערב ומעניק לכם מנה משביעה בקלי קלות, ריבועי בצק פילאס הנאפים במאפינס ומוגשים עם סלט אבוקדו עשיר וטעים
- מירב מלכה
- ג' טבת התשפ"ג
עלי פילאס ממולאים בסלט אבוקדו עשיר צילום: מירב מלכה
מתכון לעלי פילאס ממולאים בסלט אבוקדו עשיר / מירב מלכה
המצרכים לעלי פילאס ממולאים בסלט אבוקדו עשיר:
- 1 חב' בצק פילאס
לסלט אבוקדו:
- 2 אבוקדו
- 1 גמבה קצוצה
- 4 עלי שמיר קצוצים
- מלח
- פלפל שחור
- לימון
אופן ההכנה לעלי פילאס ממולאים בסלט אבוקדו עשיר:
- חותכים את בצק הפילאס לריבועים בגודל מאפינס.
- מכניסים כל קוביית בצק למאפינס ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך כ10 דקות עד להזהבה נאה.
הכנת סלט אבוקדו:
- מרסקים את האבוקדו ומוסיפים לו את יתר המצרכים, מערבבים היטב לאיחוד.
אופן ההגשה:
- מניחים את ריבועי הבצק שאפינו על צלחת הגשה ומניחים פנימה מסלט האבוקדו.
- מניחים עלה שמיר לעיצוב יוקרתי יותר ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות