קינוח חגיגי חלבי
מתכון לחיתוכיות פצפוצי אורז ולוטוס
מתכון נהדר לקינוח חלבי מושלם וטעים במיוחד, שילוב של לוטוס עם שוקולד חלב חמאת בוטנים ופצפוצי אורז מעניקים לכם טעם משובח ומלא עניין
- חני לוין
- כ"ט כסלו התשפ"ג
חיתוכיות פצפוצי אורז ולוטוס צילום: אתי זוהר
מתכון לחיתוכיות פצפוצי אורז ולוטוס / אתי זוהר
המצרכים לחיתוכיות פצפוצי אורז ולוטוס:
- 200 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 כפות ממרח לוטוס
- 1 כף חמאת בוטנים/לוטוס
- 2 וחצי כוסות פצפוצי אורז
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 כף גדושה לוטוס
- 1 כף שטוחה חמאת בוטנים / לוטוס
- 2 כפות שמן קנולה
לקישוט:
- שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה לחיתוכיות פצפוצי אורז ולוטוס:
- ממיסים במיקרוגל, 200 גרם שוקולד חלב, 50 גרם שוקולד מריר ו 3 כפות שמן קנולה ומערבבים היטב לאיחוד
- מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ו 1 כף חמאת בוטנים ומערבבים שוב לאיחוד
- מוסיפים 2 וחצי כוסות פצפוצי אורז ומערבבים עד שכל פצפוצי האורז מצופים בשוקולד.
- משטחים בתבנית קטנה 30*30 ומכניסים להקפאה במשך 10 דקות
הכנת הציפוי:
- ממיסים המיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן, 1 כף גדושה לוטוס, 1 כף שטוחה חמאת בוטנים ו 2 כפות שמן קנולה, מערבבים היטב לאיחוד ומורחים בצורה אחידה על גבי הקינוח הקפוא
- מזלפים פסים משוקולד מריר מומס ובעזרת קיסם יוצרים קשקושים יפים.
- מכניסים להקפאה עד להתייצבות במשך כחצי שעה.
- מוציאים מהמקפיא וחותכים למלבנים קטנים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות