כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות

מחפשים תוספת בשרית מושלמת והכי טעימה שיש? קבלו מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות, שמתבשלות יחד ברוטב סילאן ויין, מה שמעניק תבשיל עסיסי ומלא טעם

מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות
כבד ובצל מקורמל צילום: אתי זוהר

מתכון לכבד עם רצועות בצל מקורמלות / אתי זוהר

המצרכים לכבד עם רצועות בצל מקורמלות :

  • 1 ק"ג כבד עוף צלוי
  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • 1 כף סילאן
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה כורכום
  • פלפל שטה גרוסה
  • 2 כפות יין תירוש

אופן ההכנה לכבד עם רצועות בצל מקורמלות :

  • בסיר שטוח מטגנים בצל עד להזהבה
  • מוסיפים את הסילאן וממשיכים לטגן את הבצל והסילאן עד שהבצל נהיה בצבע קרמל
  • מוסיפים רבע כפית כורכום, מעט פלפל שחור גרוס ומעט שטה גרוסה
  • מוסיפים בעדינות את הכבדים הצלויים והופכים בעדינות לצד השני למספר דקות שהכבד יתחמם היטב מכל הכיוונים.
  • מוסיפים 2 כפות יין תירוש וממשיכים לבשל על אש בינונית כמה דקות לצמצום קל של הרוטב
  • הופכים פעם אחת לצד השני ממש בעדינות וזה מוכן.

בהצלחה רבה ובתאבון

כבד בצל סילאן יין

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}