מתכון מסקרן וקל: טונה עם אבוקדו ו...תפוז
קבלי מתכון בלתי שגרתי וקל להכנה: סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז • מאת השפית איילת אור, באדיבות 'טונה סטארקיסט'
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ו חשון התשע"ד
צילום: סטודיו טופ טאצ'
מצרכים:
1 קופסא פילה טונה מעושן, מסונן וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז של תפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח
1 כף קצח
אופן ההכנה:
בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה.
1 קופסא פילה טונה מעושן, מסונן וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז של תפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח
1 כף קצח
אופן ההכנה:
בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות