כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון מסקרן וקל: טונה עם אבוקדו ו...תפוז

קבלי מתכון בלתי שגרתי וקל להכנה: סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז • מאת השפית איילת אור, באדיבות 'טונה סטארקיסט'

צילום: סטודיו טופ טאצ'
צילום: סטודיו טופ טאצ'

מצרכים:

1 קופסא פילה טונה מעושן, מסונן וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
פלחי תפוז של תפוז אחד
2 כפות בוטנים קלויים מלוחים
חופן עלי בייבי טריים שטופים
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ תפוז טרי
מעט מלח
1 כף קצח

אופן ההכנה:

בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה.
טונה אבוקדו פלחי תפוז טונה סטארקיסט איילת אור

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}