חורף קר? אין כמו מרק קרם עגבניות
אין כמו החורף למרק חם • אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה בתל אביב, והיועצת הקולינרית ג'סיקה הלפרין, עם מתכון למרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח
- תמי גיל, בחדרי חרדים
- כ"ו חשון התשע"ד
צילום: דניאל לילה
מרק קרם עגבניות
מוצרים:
1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
2 תפו"א בינוני
1 בצל לבן
2 גזרים
4 גבעולי אורגנו טרי
1 כוס אורז
2 קופסאות עגבניות צ'ריוס (איטלקיות)
2 ליטר מים
מעט ריקוטה פרסקה אופן ההכנה
• חותכים את הירקות לקוביות גסות ומטגנים במעט שמן זית .
• מוסיפים את האורגנו והעגבניות ומבשלים כ-10 דקות.
• מוסיפים את המים לסיר וממשיכים לבשל כ-40 דקות עד להתרככות.
• מוסיפים את האורז ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
• טוחנים את כל המצרכים יחד.
• מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.
הגשת המנה:
• מוזגים את המרק לצלחת ושמים במרכז מעט ריקוטה פרסקה.
בתאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות