כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

חורף קר? אין כמו מרק קרם עגבניות

אין כמו החורף למרק חם • אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה בתל אביב, והיועצת הקולינרית ג'סיקה הלפרין, עם מתכון למרק קרם עגבניות עם ריקוטה במרקם נימוח

צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה



מרק קרם עגבניות

מוצרים:

1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
2 תפו"א בינוני
1 בצל לבן
2 גזרים
4 גבעולי אורגנו טרי
1 כוס אורז
2 קופסאות עגבניות צ'ריוס (איטלקיות)
2 ליטר מים
מעט ריקוטה פרסקה

אופן ההכנה

• חותכים את הירקות לקוביות גסות ומטגנים במעט שמן זית .

• מוסיפים את האורגנו והעגבניות ומבשלים כ-10 דקות.

• מוסיפים את המים לסיר וממשיכים לבשל כ-40 דקות עד להתרככות.

• מוסיפים את האורז ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

• טוחנים את כל המצרכים יחד.

• מוסיפים מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם.

הגשת המנה:

• מוזגים את המרק לצלחת ושמים במרכז מעט ריקוטה פרסקה.

בתאבון!
מרק עגבניות אורז טרנקווילה אסף רוטשילד

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}