כ"ח תשרי התשפ"ה
30.10.2024
קל להכנה

מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה

שערות קדאיף מצופים בחמאה וסוכר ומוגשים במילוי של קרם גבינה משובח מעניקים לכם קינוח חלבי טעים וקל להכנה

מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה
קיפודי קדאיף צילום: מירב מלכה

מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה / מירב מלכה

המצרכים לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:

  • 1 חבילת שערות קדאיף
  • 200 גרם חמאה
  • 100 גרם אבקת סוכר

לקרם גבינה:

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 1 גבינת שמנת נפוליון
  • 2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:

הכנת שערות קדאיף:

  1. ממיסים את החמאה יחד עם אבקת הסוכר ומערבבים היטב
  2. מוסיפים לתערובת החמאה והסוכר את שערות הקדאיף (מכניסים פנימה כמה שנכנס ולא יותר מידי, יש לשים לב שהכל מצופה בחמאה)
  3. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים עיגולים משערות הקדאיף (ניתן לאפות במאפינס העיגולים יוצאים יותר מדויקים)
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 10 דקות עד להשחמה נאה.

הכנת קרם גבינה:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
  2. מוסיפים לקצפת את גבינת השמנת והסוכר וניל ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת קרם חלק ואחיד.

הרכבת הקינוח:

  1. לוקחים עיגול קדאיף ומזלפים עליו מקרם הגבינה
  2. מניחים מעל עיגול קדאיף נוסף ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

מתכון קינוח חלבי שערות קדאיף גבינה קרם

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}