קל להכנה
מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה
שערות קדאיף מצופים בחמאה וסוכר ומוגשים במילוי של קרם גבינה משובח מעניקים לכם קינוח חלבי טעים וקל להכנה
קיפודי קדאיף צילום: מירב מלכה
מתכון לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה / מירב מלכה
המצרכים לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:
- 1 חבילת שערות קדאיף
- 200 גרם חמאה
- 100 גרם אבקת סוכר
לקרם גבינה:
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 4 כפות פודינג וניל
- 1 גבינת שמנת נפוליון
- 2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה לקיפודי קדאיף במילוי קרם גבינה:
הכנת שערות קדאיף:
- ממיסים את החמאה יחד עם אבקת הסוכר ומערבבים היטב
- מוסיפים לתערובת החמאה והסוכר את שערות הקדאיף (מכניסים פנימה כמה שנכנס ולא יותר מידי, יש לשים לב שהכל מצופה בחמאה)
- על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים עיגולים משערות הקדאיף (ניתן לאפות במאפינס העיגולים יוצאים יותר מדויקים)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 10 דקות עד להשחמה נאה.
הכנת קרם גבינה:
- מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג וניל עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים לקצפת את גבינת השמנת והסוכר וניל ומערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
הרכבת הקינוח:
- לוקחים עיגול קדאיף ומזלפים עליו מקרם הגבינה
- מניחים מעל עיגול קדאיף נוסף ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות