כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024
טעים במיוחד

מתכון לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת

מושלם וטעים במיוחד: מתכון נהדר לפחזניות בציפוי קראמבל ממולאות בקרם גבינה משובח ומעניקות קינוח חלבי חגיגי ומשודרג 

מתכון לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת
פחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת צילום: אפרת ושדי

מתכון לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת / אפרת ושדי

המצרכים לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת:

לבצק:

  • 150 מ"ל מים
  • 150 מ"ל חלב
  • 125 גר' מרגרינה / חמאה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 200 גר' קמח
  • 5 ביצים M

לשכבת הקראמבל:

  • 125 גר' קמח
  • 100 גר' סוכר חום בהיר
  • 100 גר' חמאה רכה

לקרם גבינה:

  • 1 גביע גבינת שמנת 25%
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 50 גר' אבקת סוכר
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל

אופן ההכנה לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת:

הכנת הבצק:

  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים, החלב, המרגרינה, הסוכר והמלח ומערבבים היטב
  2. בודקים היטב שהמלח והסוכר נמסו לחלוטין ובודקים שהתערובת מבעבעת.
  3. מוסיפים את הקמח, ובעזרת מרית מערבבים היטב עד שהקמח נטמע לחלוטין.
  4. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב תמידי כ2 דקות נוספות.
  5. בקערה נפרדת מקשקשים את הביצים ומוסיפים אותן לסיר בכל פעם קצת תוך ערבוב תמידי עד להטמעה מלאה של כל הביצים.
  6. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה
  7. מעבירים את העיסה לשקית זילוף עם פייב חלקה ומזלפים עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים (הפחזניות תופחות מאוד בתנור.)
  8. מניחים בצד ומכינים את הקרמבל.

הכנת הקראמבל:

  1. בקערה מכניסים את הקמח, סוכר חום וחמאה ומערבבים היטב עד לאיחוד מלא. ולקבלת בצק אחיד.
  2. מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה ומרדדים לא מידי דק.
  3. מכניסים למקפיא למשך 10 דקות
  4. מוציאים את הקראמבל מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 4-5 ס"מ
  5. מניחים כל עיגול קרמבל על כל כדור מהבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 30 דקות (אין לפתוח את התנור במהלך האפייה)
  6. לאחר חצי שעה בודקים אם הפחזניות אכן תפוחות ושחומות ורק לאח"מ פותחים את דלת התנור
  7. אם יש צורך והפחזניות עדיין לא הושחמו מספיק, אופים במשך כ5 דקות נוספות.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.

הכנת קרם גבינה:

  1. בקערת המיקסר מכניסים את גבינת השמנת ואבקת הנסוכר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.
  2. לאח"מ מוסיפים את השמנת המתוקה והפודינג וניל ומגבירים את מהירות המיקסר
  3. מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

הרכבת הפחזניות:

  1. חותכים את הפחזניות במרכז לרוחב כך שיהיה ניתן למלא אותן בקרם ומזלפים את קרם הגבינה.
  2. מגישים את הפחזניות ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פחזניות קראמבל גבינת שמנת קרם

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}