טעים במיוחד
מתכון לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת
מושלם וטעים במיוחד: מתכון נהדר לפחזניות בציפוי קראמבל ממולאות בקרם גבינה משובח ומעניקות קינוח חלבי חגיגי ומשודרג
פחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת צילום: אפרת ושדי
מתכון לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת / אפרת ושדי
המצרכים לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת:
לבצק:
- 150 מ"ל מים
- 150 מ"ל חלב
- 125 גר' מרגרינה / חמאה
- 1 כף סוכר
- 1 כפית מחוקה מלח
- 200 גר' קמח
- 5 ביצים M
לשכבת הקראמבל:
- 125 גר' קמח
- 100 גר' סוכר חום בהיר
- 100 גר' חמאה רכה
לקרם גבינה:
- 1 גביע גבינת שמנת 25%
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
- 50 גר' אבקת סוכר
- 2 כפות גדושות פודינג וניל
אופן ההכנה לפחזניות קראמבל במילוי גבינת שמנת:
הכנת הבצק:
- בסיר מביאים לרתיחה את המים, החלב, המרגרינה, הסוכר והמלח ומערבבים היטב
- בודקים היטב שהמלח והסוכר נמסו לחלוטין ובודקים שהתערובת מבעבעת.
- מוסיפים את הקמח, ובעזרת מרית מערבבים היטב עד שהקמח נטמע לחלוטין.
- ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב תמידי כ2 דקות נוספות.
- בקערה נפרדת מקשקשים את הביצים ומוסיפים אותן לסיר בכל פעם קצת תוך ערבוב תמידי עד להטמעה מלאה של כל הביצים.
- מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה
- מעבירים את העיסה לשקית זילוף עם פייב חלקה ומזלפים עיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים גדולים (הפחזניות תופחות מאוד בתנור.)
- מניחים בצד ומכינים את הקרמבל.
הכנת הקראמבל:
- בקערה מכניסים את הקמח, סוכר חום וחמאה ומערבבים היטב עד לאיחוד מלא. ולקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק בין 2 ניירות אפייה ומרדדים לא מידי דק.
- מכניסים למקפיא למשך 10 דקות
- מוציאים את הקראמבל מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 4-5 ס"מ
- מניחים כל עיגול קרמבל על כל כדור מהבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 30 דקות (אין לפתוח את התנור במהלך האפייה)
- לאחר חצי שעה בודקים אם הפחזניות אכן תפוחות ושחומות ורק לאח"מ פותחים את דלת התנור
- אם יש צורך והפחזניות עדיין לא הושחמו מספיק, אופים במשך כ5 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
הכנת קרם גבינה:
- בקערת המיקסר מכניסים את גבינת השמנת ואבקת הנסוכר ומתחילים להקציף במהירות נמוכה.
- לאח"מ מוסיפים את השמנת המתוקה והפודינג וניל ומגבירים את מהירות המיקסר
- מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
הרכבת הפחזניות:
- חותכים את הפחזניות במרכז לרוחב כך שיהיה ניתן למלא אותן בקרם ומזלפים את קרם הגבינה.
- מגישים את הפחזניות ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות