חייבים לנסות
מתכון לרושטי – לביבת תפוחי אדמה שוויצרית מושלמת!
הרושטי של קרן אגם הוא קצת יותר מהלביבה הקלאסית - יש בו גם קישואים וגבינת פטה ומכינים אותו במחבת גדולה. קבלו את המגה רושטי של קרן, אתם חייבים לנסות!
- בשיתוף סנו סושי
- כ"א כסלו התשפ"ג
רושטי צילום: נמרוד גנישר,
באדיבות פודי
את הרושטי הקלאסיים מכינים ללא תוספת ביצים, כאן קרן אגם מכינה את הגרסה שלה לרושטי מותאמת לחג, לביבת חביתה ענקית וטעימה לכבוד החנוכה.
מצרכים
4 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים
1 בצל גדול מגורר
2 זוקיני ירוק בינוניים מגוררים עם הקליפה
150 גרם גבינת פטה 16% מפוררת
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
1/2כוס פירורי לחם
2ביצים L
2כפות קמח לבן
קורט מלח דק
קורט פלפל שחור טחון
לטיגון
30גרם חמאה
3כפות שמן זית
סנו סושי – מגבות הפלא
הכנת רושטי • נמרוד גנישר
אופן הכנה
- מניחים במסננת את תפוחי האדמה והזוקיני המגוררים, כדי שיגירו את הנוזלים המיותרים ואז סוחטים אותם ביד.
- מוסיפים להם את הבצל, פירורי הלחם, הביצים, הקמח, הפרמזן והפטה, ומתבלים במלח ופלפל.
- במחבת רחבה בקוטר 30-32 ס”מ מחממים את שמן הזית והחמאה.
- מעבירים פנימה את בלילת הרושטי ומטגנים על להבה בינונית עד להזהבה קלה בקצוות.
- מניחים מעל המחבת צלחת רחבה יותר מקוטר המחבת והופכים את הרושטי בזהירות.
- לאחר מכן מחליקים אותו בזהירות בחזרה פנימה כשהצד הזהוב המטוגן כלפי מעלה. מטגנים במשך מספר דקות.
- מעבירים את הרושטי לצלחת הגשה גדולה מרופדת בסנו סושי - מגבות הפלא כדי לספוג עודפי שומן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות