כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לקאדה – פיתות במילוי גבינות

מתכון נהדר המתאים במיוחד לסעודה רביעית: פיתות במלית של תערובת גבינות מוצלחת, מטוגנות על מחבת ומעניקות מנה מוצלחת ומלאת עניין

מתכון לקאדה – פיתות במילוי גבינות
קאדה – פיתות במילוי גבינות צילום: אפרת ושדי

מתכון לקאדה – פיתות במילוי גבינות / אפרת ושדי

המצרכים לקאדה – פיתות במילוי גבינות:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 2.5 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף שטוחה מלח

למילוי תערובת הגבינות:

  • 100 גר' גבינת חמד
  • 200 גר' גבינה בולגרית
  • 250 גר' פתיתי גאודה
  • 100 גר' פתיתי עמק
  • 1 כף קמח

אופן ההכנה לקאדה – פיתות במילוי גבינות:

הכנת הבצק:

  1. בקערת המיקסר מניחים את כל מצרכי הבצק מלבד המלח ומערבלים היטב עד לקבלת בצק, מוסיפים את המלח ומערבלים שוב במשך 10 דקות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים ומניחים להתפחה במשך כשעה עד להכפלת הנפח
  3. מחלקים את הבצק ל32 כדורים ומכסים אותם בכדי שלא יתייבש

הכנת המלית:

  1. בקערה מערבבים הייטב את מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.

הרכבת הפיתה:

  1. לוקחים כל כדור בצק ומשטחים אותו על משטח משומן מעט
  2. לוקחים כף מהמלית ומניחים במרכז כל עיגול
  3. מקפלים את הבצק מהדקים ומשטחים לפיתה.
  4. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן על אש בינונית או נמוכה ומטגנים את הפיתות משני הצדדים עד להשחמה.
  5. מוציאים ומתענגים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

פיתות גבינות מאפה גבינות מלוח מתכון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}