מתכון לקאדה – פיתות במילוי גבינות
מתכון נהדר המתאים במיוחד לסעודה רביעית: פיתות במלית של תערובת גבינות מוצלחת, מטוגנות על מחבת ומעניקות מנה מוצלחת ומלאת עניין
קאדה – פיתות במילוי גבינות צילום: אפרת ושדי
מתכון לקאדה – פיתות במילוי גבינות / אפרת ושדי
המצרכים לקאדה – פיתות במילוי גבינות:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 2 כפות סוכר
- 2.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- 1 כף שטוחה מלח
למילוי תערובת הגבינות:
- 100 גר' גבינת חמד
- 200 גר' גבינה בולגרית
- 250 גר' פתיתי גאודה
- 100 גר' פתיתי עמק
- 1 כף קמח
אופן ההכנה לקאדה – פיתות במילוי גבינות:
הכנת הבצק:
- בקערת המיקסר מניחים את כל מצרכי הבצק מלבד המלח ומערבלים היטב עד לקבלת בצק, מוסיפים את המלח ומערבלים שוב במשך 10 דקות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת מעט, מכסים ומניחים להתפחה במשך כשעה עד להכפלת הנפח
- מחלקים את הבצק ל32 כדורים ומכסים אותם בכדי שלא יתייבש
הכנת המלית:
- בקערה מערבבים הייטב את מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה.
הרכבת הפיתה:
- לוקחים כל כדור בצק ומשטחים אותו על משטח משומן מעט
- לוקחים כף מהמלית ומניחים במרכז כל עיגול
- מקפלים את הבצק מהדקים ומשטחים לפיתה.
- מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן על אש בינונית או נמוכה ומטגנים את הפיתות משני הצדדים עד להשחמה.
- מוציאים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות