מצרכים נגישים
מתכון לעוגת דובדבנים מוצלחת
מתכון מוצלח וקל להכנה: עוגת דובדבנים מצוינת המתאימה לכל אורח מפתיע, חגיגית וטעימה ומורכבת ממצרכים נגישים
- שולמית שחר
- כ"ו חשון התשפ"ג
עוגת דובדבנים צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגת דובדבנים מוצלחת / שחר שולמית
המצרכים לעוגת דובדבנים מוצלחת:
מידות אוניברסליות
- תבנית נון סטיק מלבנית גודל 29/13 סנטימטר משומנת ומקומחת או 2 תבניות חד פעמיות מאורכות עם נייר אפיה
לעוגה:
- 5 ביצים גודל לארג'
- 1/2 כוס סוכר
- 1 סוכר וניל
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס מיץ דובדבנים ( פירוט בהמשך)
- 1/4 כוס ריבת תותים
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 כוס דובדבנים (קונים בצנצנת או בשימורים בסופרים ומשתמשים בנוזל שלהם ובדובדבנים לאחר שמסננים אותם היטב מנוזלים)
אופן ההכנה לעוגת דובדבנים מוצלחת:
- מדליקים תנור לחום של 160 מעלות
- בקערת המיקסר מקציפים על מהירות גבוהה את הביצים עם הסוכרים עד למסה בהירה ותפוחה
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים (מלבד הדובדבנים) לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד המסה
- עוצרים את פעולת המיקסר ומטמיעים עם מרית את הדובדבנים
- יוצקים את המסה לתבנית ואופים בין 40 ל45 דקות או עד שהעוגה מוכנה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות