כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה עיקרית

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי

תבשיל עופות עם קוביות דלעת המתבשלים ברוטב פיקנטי ומשובח מעניק לכם תוספת נהדרת למנה עיקרית מוצלחת

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי
עוף עם דלעת ברוטב פיקנטי צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי / נועם זיגדון

המצרכים לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:

  • 4 כרעיים מחולקים
  • 1 ק"ג דלעת חתוכה לקביות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 כף רסק  
  • 3 גבעולי סלרי כולל העלים
  • ½ פלפל ירוק חריף
  • 3 שיני שום
  • ½ 1 כוסות מים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כף אבקת מרק
  • ½ כף שטוחה מלח
  • ¼ כוס שמן

אופן הכנה לעוף עם דלעת ברוטב פיקנטי:

  1. מטגנים את הבצל עם שמן עד לשקיפות
  2. מוסיפים השום והפלפל חריף ומחממים מעט
  3. מוסיפים את התבלינים והרסק ומבשלים במשך כדקה
  4. מוסיפים ½ כוס מים
  5. מסדרים את העופות ומטגנים משני צדדים
  6. מוסיפים את הדלעת והכרפס וכוס מים נוספת
  7. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה במשך כשעה  

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון עוף דלעת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}