מושלם
בעשר דקות: מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל בציפוי גנאש
מחפשים מתכון קליל ומהיר לעוגת שוקולד בחושה, קבלו מתכון שתוכלו להכין גם אם אין לכם כרגע תנור, עוגת שוקולד חלבית במיקרוגל בציפוי גנאש שוקולד מושלם
- חני לוין
- ט' חשון התשפ"ג
עוגת שוקולד במיקרוגל בציפוי גנאש צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת שוקולד במיקרוגל בציפוי גנאש
המצרכים לעוגת שוקולד במיקרוגל בציפוי גנאש:
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאימה לתבנית בקוטר 26
לעוגה:
- 3 ביצים L
- ½-1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 שקית שוקו (ניתן להמיר במים חמים עם 1 כף שקולית)
- ½ כוס קקאו
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 חפיסת שוקולד מריר או חלב
לגנאש:
- ½ כוס שמנת מתוקה או צמחית
- 100 גרם שוקולד מריר או חלב
אופן ההכנה לעוגת שוקולד במיקרוגל בציפוי גנאש:
הכנת העוגה:
- מערבבים את הביצים עם השמן והסוכר עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה
- מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים היטב
- מוסיפים את שקית השוקו ומעבירים לתבנית פיירקס או סיליקון (שמתאים למיקרוגל)
- מטביעים את קוביות השוקולד בתוך התערובת ומכניסים למיקרוגל
- מפעילים על העצומה הגבוהה ביותר במשך 7-8 דקות
- אם העוגה עדין לא מוכנה מפעילים לדקה נוספת
הכנת הגנאש:
- ממיסים את השמנת המתוקה או צמחית עם השוקולד מריר או חלב
- מערבבים היטב ושופכים על העוגה המוכנה
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: קרין גורן
מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות