כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מלא עניין

מתכון למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם

מוקפץ מושלם ומלא טעם: שילוב של ירקות צבעוניים המוקפצים יחד על מחבת עם רוטב טריאקי וצ'ילי ומעניקים טעם אסיאתי מיוחד ומלא עניין

מתכון למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם
מוקפץ צבעוני צילום: אתי זוהר

מתכון למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם / אתי זוהר

המצרכים למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם:

  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 1 גמבה ירוקה חתוכה לרצועות
  • כמה פרחי ברוקולי חתוכים (מניחים אותם במים רתוחים כדקה ומסננים)
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית טראקי
  • 1 כפית רוטב צילי
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • מעט שבבי צילי גרוס
  • מעט מלח

אופן ההכנה למוקפץ צבעוני אסיאתי מושלם:

  1. מחממים סיר או מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה נאה.
  2. מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים
  3. מקפיצים היטב את כל הירקות עד שמקבלים צבע קצת מקורמל
  4. מוסיפים את הטראקי, רוטב צילי, פלפל שחור גרוס ומעט שבבי צילי גרוס
  5. טועמים אם חסר מלח ומוסיפים מעט
  6. מקפיצים עוד כדקה או שתיים וזה מוכן

הערה: הברוקולי מאוד מוסיף טעם, אם אין ברוקולי ניתן להמיר בשעועית ירוקה

בהצלחה רבה ובתאבון

מוקפץ ירקות תוספת ארוחת צהריים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}