כ"ג חשון התשפ"ה
24.11.2024

פותחים את החורף: פיצת גבינות ועלי מנגולד

מסעדת טרנקווילה בתל אביב מציעה לכם לדגום מנות סתיו מובחרות • השף רוטשילד והיועצת ג'סיקה הלפרין עם שילוב מעניין

צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

אסף רוטשילד, שף מסעדת טרנקווילה, מציע לחזור לשגרה עם מתכון מבטיח לפיצה המשלבת מגוון גבינות ועלי מנגולד.

פיצה מנגולד

לבצק:

2 וחצי ק"ג קמח
40 גרם שמרים יבשים
1500 מ"ל מים
200 גרם סוכר
80 גרם מלח

לתוספת הפיצה:

כף גבינת ריקוטה
1 כדור מוצרלה
40 גרם פרמזן מגורד
עלי מנגולד ללא הגבעול

הכנת הבצק:

• לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.
• מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.
• יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.

הכנת הפיצה:

• פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.
• מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 9 דקות.
• לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.

בתאבון!
גבינה פיצה אסף רוטשילד מנגולד מסעדת טרנקנווילה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}