כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
תוספת נהדרת לעיקרית

מתכון לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי

תוספת נהדרת למנה עיקרית: מתכון לרול במילוי של תערובת בשר עם רצועות בצל ופטריות, מצופה בפירורי לחם המעניקים קריספיות מושלמת למאכל אהוב ומיוחד

מתכון לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי
רול שניצל ממולא בשר צילום: אתי זוהר

מתכון לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי / אתי זוהר

המצרכים לרול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים דקים
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1 קופסת פטריות חתוכות
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גריל עוף
  • שום גבישי

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם
  • שומשום
  • תרסיס שמן

אופן ההכנה רול שניצל ממולא בשר ובציפוי קריספי:

הכנת המילוי:

  1. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הפטריות ובשר טחון ומתבלים במלח, פלפל שחור, גריל עוף ושום גבישי
  3. מערבבים היטב ומבשלים תוך כדי ערבוב תמידי עד שהבשר נהיה שחום
  4. מוציאים מהאש ומצננים היטב.

הכנת הרול:

  1. לוקחים חתיכה של חזה עוף פרוס דק
  2. מניחים מהמלוי בקצה ומגלגלים לגליל
  3. מצפים את הרולים בביצה ואחר כך בפירורי לחם ושומשום
  4. מרססים מעל בתרסיס שמן ומכניסים לנינג'ה לתוכנית אייר פארי
  5. מטגנים במשך 12 דקות או עד הזהבה
  6. הופכים לצד השני ומטגנים עוד 5 דקות
  7. ניתן לטגן במחבת רגילה עם שמן עד להזהבה נאה משני הצדדים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון שניצל קריספי בשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}