כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

הפרי הקשה לפיצוח: בשביל לאכול אותו צריך לעבוד קשה • צפו

פרי דקל המנגרובה הוא פרי שבכדי לאכול אותו צריך לעבוד מאוד קשה, יש לפצח את קליפתו החזקה עד שמצליחים להגיע אל הפרי | בתיעוד נראה אופן פיצוח קליפתו • צפו

הפרי הקשה לפיצוח: בשביל לאכול אותו צריך לעבוד קשה • צפו
מוציא את הפרי מתוך הקליפה צילום: מתוך הסרטון

דקל המנגרובה - רשתות חברתיות
דקל המנגרובה - רשתות חברתיות

פרי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}