נהדר
מרענן ועסיסי: מתכון לסלט כרפס עם גרעיני רימון, מנגו ותפוחי עץ
סלט מרענן ועסיסי במיוחד: מתכון נהדר המשלב בתוכו עלי כרפס קצוצים, קוביות תפוח, גרעיני רימון וקוביות מנגו המתובלים ברוטב חמוץ מתוק המעניק את הטעם המושלם לסלט מוצלח
- מירב מלכה
- כ' תשרי התשפ"ג
סלט כרפס רימון מנגו ותפוחי עץ צילום: מירב מלכה
מתכון לסלט כרפס עם גרעיני רימון, מנגו ותפוחי עץ / מירב מלכה
המצרכים לסלט כרפס עם גרעיני רימון, מנגו ותפוחי עץ:
- 1 חב' עלי סלרי קצוצים
- 1 תפוח עץ גרנד
- 1 רימון
- 1 מנגו גדול
לתיבול:
- 1/4 כוס שמן
- 2 כפות מים
- 3 כפות סוכר
- מיץ לימון
אופן ההכנה לסלט כרפס עם גרעיני רימון, מנגו ותפוחי עץ:
- קוצצים את הסלרי
- חותכים את תפוח העץ לקוביות
- מוציאים את הגרעינים מהרימון
- מקלפים את המנגו וחותכים לקוביות
- מעבירים הכל לקערה ומערבבים לאיחוד
- בכוס מכניסים את כל מצרכי התיבול ומערבבים היטב
- שופכים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב
- מגישים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות