כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה מיוחדת

מתכון לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל

מחפשים לשדרג את סעודת החג עם מנה מיוחדת יותר? קבלו מתכון לפרגיות ברוטב סילאן עם קוביות בטטה ורצועות בצל, בהגשה לצד אורז לבן תקבלו מנה עיקרית מלאת עניין

מתכון לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל
פרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל צילום: ורד כהן

מתכון לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל / המתכונים של ורד כהן

המצרכים לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל:

  • 1 חב' פרגיות
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מלח
  • כורכום
  • כמון
  • אבקת מרק עוף
  • 2 כפות סוכר חום
  • מעט תבלין פלפל אדום / פפריקה מתוקה / צ'ילי גרוס
  • מים לפי הצורך
  • 2 בטטה חתוכות לקוביות
  • 1 קופסת חומוס גרגירים
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל:

  1. את הפרגיות צולים על המנגל במשך שתי דקות לקבלת צורה נאה וטעם טוב יותר
  2. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה
  3. מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים היטב
  4. מוסיפים את קוביות הבטטה, החומוס ומים עד ל1/4 סיר ומערבבים היטב
  5. מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
  6. מכניסים את הפרגיות הצלויות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כחצי שעה עד לצמצום הנוזלים.
  7. מגישים לצד אורז לבן

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון פרגיות ברוטב פרגיות סילאן מנה עיקרית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}