מנה מיוחדת
מתכון לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל
מחפשים לשדרג את סעודת החג עם מנה מיוחדת יותר? קבלו מתכון לפרגיות ברוטב סילאן עם קוביות בטטה ורצועות בצל, בהגשה לצד אורז לבן תקבלו מנה עיקרית מלאת עניין
פרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל צילום: ורד כהן
מתכון לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל / המתכונים של ורד כהן
המצרכים לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל:
- 1 חב' פרגיות
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 3 שיני שום קצוצות
- מלח
- כורכום
- כמון
- אבקת מרק עוף
- 2 כפות סוכר חום
- מעט תבלין פלפל אדום / פפריקה מתוקה / צ'ילי גרוס
- מים לפי הצורך
- 2 בטטה חתוכות לקוביות
- 1 קופסת חומוס גרגירים
- 2 כפות סילאן
אופן ההכנה לפרגיות בסילאן עם בטטה ורצועות בצל:
- את הפרגיות צולים על המנגל במשך שתי דקות לקבלת צורה נאה וטעם טוב יותר
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את רצועות הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים היטב
- מוסיפים את קוביות הבטטה, החומוס ומים עד ל1/4 סיר ומערבבים היטב
- מוסיפים את הסילאן ומערבבים.
- מכניסים את הפרגיות הצלויות ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך כחצי שעה עד לצמצום הנוזלים.
- מגישים לצד אורז לבן
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות