כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה מצויינת

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ

קצת לגוון: מתכון נהדר לדגי מושט בטמפורה עם ירק קצוץ ומגוון תבליני הבית, מטוגנים בשמן עמוק ומגישים לכם מנה מצויינת וטעימה

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ
דגים בטמפורה צילום: אתי זוהר

מתכון לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ / אתי זוהר

המצרכים לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:

  • דגי מושט לפי כמות הסועדים
  • קמח (לציפוי)
  • שמן לטיגון

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח
  • כמון
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט צילי חריף
  • מלח
  • שום גבישי
  • 1 כוס סודה מוגזת
  • מעט פטרוזיליה קצוצה
  • גריל עוף

אופן ההכנה לדגי מושט בטמפורה בשילוב ירק קצוץ:

  1. בקערה מערבבים היטב את מצרכי הטמפורה עד לקבלת מרקם כמו טחינה
  2. חותכים כל דג לשניים ומשרים בלימון ומלח במשך כשעה.
  3. שוטפים היטב את הדגים ומנגבים
  4. טובלים כל חתיכה של דג בקמח ולאח"מ בטמפורה
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה נאה

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון דגים טמפורה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}